tiistai 16. marraskuuta 2010

Kauan mietintämyssyssä ollut blogi avattu!

   Tapani lisätä facebookkiin kuvia töistäni ja kodin projekteista on jo jonkin aikaa hiukan tökkinyt ja mielessäni on ollut blogin perustaminen. Nyt olen vihdoinkin päässyt ajatuksesta käytäntöön ja nimipähkäilynkin sain päätökseen.

   Tarkoituksenani on siis kirjoittaa lähinnä sisustamisesta ja erilaisista siihen liittyvistä töistä, sekä vaihtelevalla aktiivisuudella toteutuvasta maalausharrastuksestani ja muista käden taidoista, joita aina joskus saatan  innostua kokeilemaan.

   Tällä hetkellä sisustussuunnittelijaksi opiskelu ja aikaisempi sisustaja-maalarin koulutus pitävät minut kiinni sisustamisen ja remontoinnin maailmassa. Myös tuore avomieheni ostos, vajaan 90 neliön rivitalo-osake kolmessa kerroksessa, ja sen tuleva remontti vie minulta yöunia remontin suunnittelun edetessä. Pensseliin ja telaan olisi tarkoitus tarttua tammi-helmikuussa 2011. Vaikka onhan suunnitteilla paljon muutakin kuin vain maalausta.

  Toivottavasti blogi-innostukseni kantaa hedelmää, ja se voisi hyvin toimia kohdallani myös pieninä potkuina persauksille, että saisin enemmän kaikkea kivaa aikaan ja valmiiksi!