perjantai 7. joulukuuta 2012

Punainen Gorenje on kotiutunut!

Vajaan 10 viikon odottelun jälkeen uusi jääkaappimme vihdoin saapui viime viikon keskiviikkona.
Tästä kaapista olen siis haaveillut jo useamman vuoden, mutta kun pari kuukautta sitten vähän vahingossa huomasin, että näitä saa nykyään myös vasenkätisenä, niin päätimme kaapin tilata.
Kätisyys on siis päätettävä tilatessa, itse sitä ei pysty enää jälkeenpäin vaihtamaan.

Ihan käsikirjoituksen mukaan ei tämä Gorenje meille saapunut. Ensinnäkin liikkeessä ei ollut kaapeista enää mallikappaleita, vaan tilauspäätös piti tehdä muistin ja kuvien varassa. Otimme kuitenkin sen riskin, koska muistikuva kaapista oli sen verran vahva. Aluksi toimitusajaksi luvattiin viisi viikkoa, mikä kyllä hiukan ihmetytti minua, mutta olin ihan innoissani, jos kaappi tulisi niinkin pian. Noh, ei se tullut. Sitten toimitusta siirrettiin niin, että kokonaisajaksi tuli kahdeksan viikkoa. Kahdeksasta viikosta puhutaan myös Gorenjen omilla sivuilla, joten olin varovaisen toiveikas sen suhteen. Kahdeksan viikon kohdalla meille ilmoitettiin että kaappi on tullut, mutta se on väärän kätinen. Eikun, ei olekkaan tullut, kun tämä onkin myymälään tilattu mallikappale! Sitten viimein reilun 9 viikon odottelun jälkeen jääkaappi saapui, ja onneksi se oli juuri tilatun kaltainen. Pari päivää sen jälkeen kävi myös ilmi, että Tomin tuttava oli ostanut täysin samanlaisen kaapin, mutta oikeakätisenä. Ei ollut kuulemma kestänyt kuin pari päivää toimitus. Näinköhän oli se kaappi, joka oli "myymälään tilattu mallikappale"...

Mutta nyt tummanpunainen Gorenje on kuitenkin paikoillaan, ja käytössä. Kaivelin myös vanhoja kuvia, joissa keittiö on vielä ennen remonttia, remontin jälkeen, ja vihdoin myös uusilla koneilla.

 
 
Mikrokin on uusittu tässä syksyn aikana,
ja tämän päivän kuvausolosuhteet olivat vähän ikävät, kun
ulkoakaan ei oikein valoa tule.